Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Mer flyt i vardagen och i världen - Tapping for living | Anita Kittig Boman

Onsdag 7 augusti 2019 18:30-21:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
En workshop/kurs som ger dig mer flyt i din egen vardag. Eventet är en av 5 fristående workshops/kurser på 3 timmar per gång. Varje event har olika gästföreläsare. Den röda tråden i alla event är att all förändring börjar inifrån. Du behöver vara beredd att tänja dina tankar för när vi gör det ser vi saker ur nya perspektiv och då händer något riktigt magiskt.

Denna gång är det Anita Kittig Boman som berättar om en metod du kan använda på egen hand för att behandla dig själv för allt från att förändra invanda beteendemönster, viktproblem, stress och ångest till att bli av med spindel- och ormfobier och konsekvenser av trauman.

Metoden heter Tapping och innebär att du med hjälp av att knacka på akupressurpunkter på kroppen kan lösa upp energiblockeringar. Kom och lär dig Tapping och förstå hur kropp, knopp och känslor hänger ihop. Det brukar bli en aha-upplevelse när insikten kommer att du själv kan förändra dina mönster utan tvång och medicin.

Anita berättar: ”Jag har hjälpt människor att minska ner eller helt ta bort besvärande känslor och beteenden sedan 2006. Det har varit spindel och ormfobier, mobbing från barndomen, stress och ångest samt även mycket viktproblem men även PTSD. Mitt verktyg är Tapping och jag utbildar mina klienter i hur de kan
behandla sig själva och får dem att förstå hur kropp, knopp och känsla hänger ihop. Jag är övertygad om att Tappingen kommer att finnas i var och ens hand inom en snar framtid som ett självhjälpsverktyg istället för tabletter.”

Varmt välkommen!




Plats: Saltsjöbadens friluftsbad, Saltsjöbaden
Datum: onsdag 7 augusti 2019 18:30-21:30
Pris: 420 kr
Begränsat antal platser. Anpassa din klädsel efter vädret, tanken är att vi ska sitta utomhus (delvis under tak) precis vid vattnet. Om det blir riktigt kallt och ruggigt sitter vi inomhus istället.