Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Mer flyt i vardagen och i världen - Omedelbar transformation | Mikael Säflund

Onsdag 31 juli 2019 18:30-21:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
En workshop/kurs som ger dig mer flyt i din egen vardag. Eventet är en av 5 fristående workshops/kurser på 3 timmar per gång. Varje event har olika gästföreläsare. Den röda tråden i alla event är att all förändring börjar inifrån. Du behöver vara beredd att tänja dina tankar för när vi gör det ser vi saker ur nya perspektiv och då händer något riktigt magiskt.

Denna gång är det Mikael Säflund som ska prata om den senaste forskningen inom kvantfysik och medvetenhet. På 3 timmar lär du dig att manifestera förändringar på fysiska, emotionella och mentala tillstånd, ofta med omedelbar verkan. Du kommer bli glatt överraskad, förvånad eller kanske provocerad över kvällens innehåll.

Du får information om ny gedigen forskning som visar oss en annan verklighet än den vi trott på … och som visar att du kan så mycket mer än vad du lärt dig att tro. Du får inblick i de dogmer och föreställningar som tagits för givna i vår nuvarande världsbild sedan 300 år tillbaka.

Vi leker med kvantfysikens teorier om hur verkligheten fungerar och du blir varse hur våra mänskliga begränsningar oftast är illusion. Du lär dig teknologier du redan bär inom dig - slumrande. Du får veta att allt styrs av medvetenhet och att du påverkar materia bara du tittar på den. Du gör din första omedelbara transformation innan du går härifrån.

VIKTIG INFORMATION
Föreläsningen innehåller information som kan skapa förändring på dina fysiska, emotionella och mentala tillstånd samt skapa förändringar på många andra områden i ditt och andras liv. Informationen på föreläsningen är inte istället för att uppsöka läkare eller sjukvård om du eller någon annan är sjuk och i behov av vård. ​Allt sker på eget ansvar.

Varmt välkommen!




Plats: Saltsjöbadens friluftsbad, Saltsjöbaden
Datum: onsdag 31 juli 2019 18:30-21:30
Pris: 420 kr
Begränsat antal platser. Anpassa din klädsel efter vädret, tanken är att vi ska sitta utomhus (delvis under tak) precis vid vattnet. Om det blir riktigt kallt och ruggigt sitter vi inomhus istället.