Evenemang
17 Jul 20:00 Amanda Ginsburg
18 Jul 20:00 Gustaf och Viktor Norén
24 Jul 20:00 Louise Hoffsten
30 Jul 20:00 Sophie Zelmani
ROCKWEEKEND - 26-27 april - THE FUZZTONES + THE GODFATHERS + JOHAN AIRIJOKI TILLSAMMANS MED MALMFÄLTENS ROCKKLUBB - JESSE JAMES & THE DOUBLE DICE - HENRY THE PALE
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Rockweekend

Fredag, 26 April 20:00-02:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Gotland Live Entertainment presenterar

ROCKWEEKEND

Fredag 26 april

Johan Airijoki

I Johan Airijokis musik hörs Norrland, bakom hans egensinnigt vackra melodier skymtar ljud från snöskotrar på väg hem från bykrogen. Musikaliskt handlar det om en form av bluesrock som blandas upp av såväl popharmonier som hiphopfraseringar. Det är ömsom tungt som en malmtruck, ömsom finstämt som en varm brasa.

"Tänk dig en lägereld i kraftiga minusgrader där de alkoholfyllda ångorna syns i luften. Tänk dig en trubadur som sjunger för att överleva. Där har du Johan Airijoki." -NSD

support: Henry the Pale
Med inspiration från blues, folk och country bejakar Henry the Pale det minimalistiska uttrycket. I den avskalade och sköra ljudbilden lämnas uttrymme för dramatik och mörker i visor om liv och död.

Lördag 27 april

The Fuzztones + The Godfathers

The Fuzztones är garageprocklegender från New York och med Rudi Protrudi i fronten levererar de autentisk 60-tals garagerock, med vintage keyboards, fuzzboxar och Vox-gitarrer. Med numera klassiska låtar som She´s Wicked och Bad News Travels Fast har de inspirerat massor av band och bjuder fortfarande på högaktning garagerock med inspiration av B-filmsskräckisar och skräpkultur.

The Godfathers är den ultimata blandningen av punkrock och klassisk pubrock-n-roll från London. Med skivorna Birth, School, Work, Death och More Songs About Love & Hate satte de ned foten med en välskräddad intensiv output, slagkraftiga och direkta låtar och ett resultat med hits på Billboardistan, MTV och världsturnéer. Idag gör de rock’n’roll för 2000-talet och senast de var i Sverige spelade de för utsålda hus.

Support: Jesse James & The Double Dice
Gotlands okrönta rockabillykungar värmer upp och har kvällen till ära förstärkts med Albin Linder på Saxofon! Räkna med att det kommer att svänga!

Som inte det vore nog så bjuder superquizmakarna David & Cama från Brygghuset på Rockquiz med fina priser! Och Coop Records har en ”Pop-Up Store” på plats med fina erbjudanden och massor av 60-tals garagerock och psychedelia i backarna.

Kom i tid dörrarna öppnar redan kl. 18.00 med Rockquiz.

Rockweekend
Donners Event
Fredag 26 april
kl.20:00
och lördag 27 april
kl.18.00

Förköp: 350kr + serviceavgift