Evenemang
17 Jul 21:00 Seaside Wednesdays - Newkid
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
This is Seaside - Anis Don Demina

Fredag, 19 April 21:00-02:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
PREMIÄR FÖR SEASIDE PIREN med Anis Don Demina!

Äntligen är det dags för premiär på Seaside! Inför förra året renoverade vi hela stället och nu ökar vi tempot än mer!

Nytt för denna säsong är att Seaside satsar helhjärtat på festliga tillställningar och vi lovar att ni inte kommer bli besvikna. Om ni gillar fest i alla dess former kommer Seaside vara det självklara valet i sommar.

Som första bokning tar vi självklart in Sveriges egna SHURDA!

Anis Don Demina har länge varit betraktad som en utav Sveriges duktigaste DJ’s. Han huserade länge på top-klubbarna i Stockholm, innan han flyttade till Dubai för cirka tre år sedan. I Dubai blev det musikproduktion och spel på många utav nattklubbarna i staden, bl.a. den världskända MOVIDA. Han har även gjort spelningar på världskända klubbar så som Cirque Le Soir & Libertine i London. Var resident DJ på exklusiva Opium Beach Club i Marbella under sommaren 2018!

På YouTube är han väldigt populär med över 210.000 prenumeranter och miljontals visningar varje månad. Anis var senaste aktuell i Melodifestivalen tillsammans med Zeana med låten "Mina bränder". Anis är verkligen one of a kind och en multitalang när det gäller underhållning och musik.

Välkommen till Seaside "Just Another Rapping DJ" Anis Don Demina!

Även nytt för i år är att vi har tagit in en nöjeschef i denna satsning, Marcus Delselius. Marcus huserar till vardags i Stockholm, han kommer från eventföretaget Tremendous Events som jobbat med både företagsevent och nattklubbskoncept på ställen som Café Opera, Bergmans och Mister French. Han har hand om Seasides/Twin Citys planering, utformning, bokningar och mycket mer. Har ni några frågor eller förslag till roliga samarbeten är det han ni skall kontakta.

THIS IS SEASIDE!

Mer info via Facebook-eventet
Fredag, 19 April 21:00-02:00
Seaside Piren, Jönköping

FÖRKÖP

✖ EarlyBird - 50 kr <SLUT>
✖ 1st Release - 125 kr <SLUT>
✖ 2nd Release - 150 kr <SLUT>
✖ Dörren - 195 kr
✖ Drinkbord min.spend 4000 kr ink 5 inträde - 250 kr