Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Barn i skolan

Onsdag 10 april 2019 18:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Föreläsarserie i 6 block. Där fokus ligger på att ta ledarskapet i klassrummet, relationer och hur man bemöter människor, hur vi ska hantera stress och missbruksproblematiken när barn far illa.

8:e april: Magister Nordström - Ledarskap i klassrummet.
Han fokuserar helt och hållet på hur vi får våra elever kunskapstörstiga och hur man skapar en bra gruppdynamik. Föreläsningen innefattar bland annat hur man leder, hur man skapar ett team av en klass och hur man skapar lust & motivation.

27:e augusti: Christina Bengtsson - Konsten att fokusera.
Hon föreläser om fenomenet fokus. Vad är det? Hur yttrar det sig och vilken påverkan har den på våra prestationer, i vårt klassrum och på våra barn? På ett underhållande sätt föreläser Christina om tankekontroll och om att frigöra sig ifrån mentala hinder.

17:e september: Jonna Nyberg - Retorik och kroppsspråk - så får du barnen att lyssna
Under den här föreläsningen får ni kunskap om retorikens grunder, varför och på vilket sätt människan påverkas till att känna, tänka eller göra något. – Vad vill du att eleverna skall känna, tänka eller göra när de lämnar din lektion?

15:e oktober: Johan Norén - Jobba effektivt utan stress
Under denna föreläsning får du konkreta verktyg till att skapa en hållbar, frisk arbetsmiljö. Det är lätt att fastna i prestations- och jämförelsefällan. Han talar bland annat om Prestationsångest, koncentrationsträning, rädslan för att misslyckas och betygshets.

12:e november: Trygga barnen - Barn ifrån missbrukarhem
Här får vi kunskap och förståelse för att kunna se, fånga upp och bemöta elever som lever i hem med missbruksproblem eller psykisk ohälsa. Denna föreläsningen är personlig och berör men inger samtidigt hopp och inspirerar till handlingskraft!

3:e december: Maria-Pia Gottberg - Känslor
Vad är känslornas funktion och hur agerar man utifrån det som traditionellt kallats emotionell kompetens. I den här föreläsningen lär vi oss att förstå vad ”känslosmart” egentligen är och hur det påverkar vår relationer både med elever och i livet i stort.



Vid ev sjukdom ersätts föreläsare för det aktuella tillfället alt skiftas föreläsare i den mån det går.
Om eventet blir inställt återfås hela biljettpriset dock ej servisavgiften.

Pris för hela 2019: 2350:-
(6 föreläsningar samt övningar och uppgifter mellan föreläsningarna)