Evenemang
23 Maj 19:00 Club Acoustic
Medlemskap
Club Acoustic med Nike Markelius
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Club Acoustic

Torsdag, 20 December 20:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Artisten Jade Ell firar i år 20 år som artist och låtskrivare. I samband med detta har hon precis gett ut en liveplatta inspelad med hennes trio ’Band Of Jade’ som heter ’Songs Of Isla’. Ett knippe låtar som är högst personliga och har en livenerv rakt igenom. Stråkkvartetten Kameliakvartetten medverkar även på ett par låtar, med stråkarrangemang av Emeli Jeremias.

Den 20 december kommer Band of Jade att presentera ’Songs Of Isla’ på Joda Bar i sin helhet - med ytterligare några låtar ut Jade’s karriär. Till exempel kommer hon även göra den låt som hon blev tillskickad av Peggy Lee’s co-writer, David T Shelton - en låt, som Peggy Lee aldrig fick tillfälle att spela in och ge ut själv - men som David tyckte passade perfekt för Jade:
"Jade Ell is a singer’s singer - a musician’s musician. Jade has total understanding of performance, and can multitask her way into your heart. She is free in artistic temperament, utilizing balanced instrumental melody with soulful vocals. Jade is truly a rare gem”

Att skriva sig igenom livet, har varit hennes säkra metod för att ta sig fram genom livets olika faser. Det är på scenen och i den kreativa processen hon känner sig som mest hemma. Sin första låt kom till efter en tragisk olycka i hennes fosterfamilj. Det var genom ett svart upright piano, som hon kunde hitta raderna och den stämning som både lugnade och redde ut situationen så att hon kunde gå vidare.

'Songs of Isla' on Spotify:
https://open.spotify.com/album/0jss28J7z2q2deZS7CphqK?si=39-V5BV3R5WHq7E_TcIc0w

Video teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=PvpweRcrpHw&feature=youtu.be
https://www.instagram.com/p/BoLsb_9itP1/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Band of Jade:
Jade Ell - vocals, keys
Marcus Bouquelon - drums, percussion
Jan Hellman - bass, chapman stick

www.jadeell.com


Dekadensen består av bröderna Henrik och Håkan Carlén, gotlänningar, den ene i exil i Göteborg.
Dekadensen är kärleken till skapandet, att utrycka det som skaver och stör. Utan egentlig början eller slut, det var så här det blev...

Annika Fehling & Vera Kebbe är kvällens värdar så man vet vad det kan komma att bjuda på!

Datum: kl 20 (insläpp kl 19.30)
Plats: Joda Kök & Bar

Pris: 120 kr
Roxy-medlem: 100 kr
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!