Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Lagan IBK - Craftstaden IBK Oskarshamn

Lördag, 15 December 16:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Äntligen dags för ny hemmamatch i Allsvenskan södra.
Denna gången är det Craftstaden som står för motståndet.
Efter tre segrar på de fyra sista matcherna hoppas vi att första segern på hemmaplan kommer nu! Trycket på biljetterna är hårt och det kommer nog bli lapp på luckan.


I samband med denna match kommer det ske en insamling till förmån för organisationen Ung Cancer.

Bakgrunden är att den tränare som inledde årets säsong med Craftstaden, Karl Pontén, har blivit sjukskriven säsongen ut då hans sambo i början på säsongen fick sjukdomsbeskedet Leukemi. Det är såklart ett av livets tuffaste besked att ta emot och Karl har därmed för denna säsong avslutat sitt uppdrag inom Craftstaden för att stötta sin flickvän Sofie och ta hand om familjen på allra bästa sätt!

Till Karl och Sofie önskar vi all lycka och vi är övertygade om att ni vinner livets hittills viktigaste kamp! #fuckcancer


Sofie är medlem i Ung Cancer och det är Sofie själv som därmed önskat att pengarna ska skänkas dit för att ge organisationen fortsatt möjlighet att hjälpa, stötta och finnas till för alla cancerdrabbade mellan 16-30 år. Detta är Lagan IBKs sätt att visa att idrotten kan bidra till så mycket mer än kampen om de 3 poängen på plan.


Begränsat antal biljetter släpps i entrén - vi rekommenderar förköp!

Plats: Innebandyhallen, Ljungby
Datum: Lördag, 15 December 16:00

Pris:
Ordinarie: 90 kr + serviceavgift
Pensionär 40 kr + serviceavgift
Ungdom 12-17 år 40 kr + serviceavgift
Barn 0-11 år gratis
Lagan IBK spelare / ledare gratis