Evenemang
23 Maj 19:00 Club Acoustic
Medlemskap
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
The Goodbye Girls

Söndag, 9 December 19:00-23:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Denna Bostonbaserade kvartett består av fyra otroligt skickliga musiker från USA, Canada och Sverige som tillsammans skapar musik som är bland den svängigaste rootsmusiken du kan hitta. Med en gemensam kärlek till traditionell amerikansk bluegrass och svensk traditionell musik ger de oss spännande, fräsch och energifylld oldtime och bluegrass med hjärta och sväng! Från gamla traditionella melodier, genom en bluegrasslåt till en svensk polska med en lekfull balans mellan gammalt och nytt.

Lena Jonsson på fiol är riksspelmannen från Hälsingland som tog steget över till Atlanten för att studera på Berklee College of Music i Boston. Väl där samlade hon ihop några av de skickligaste akustiska musikerna hon kunde hitta för att bilda The Goodbye Girls. Gruppen består av amerikanskan Molly Tuttle på gitarr och sång som förra året utsågs som första kvinna någonsin till årets gitarrist av International Bluegrass Music Association, virtuosen Allison de Groot från Canada på clawhammer banjo och den svängiga Brittany Karlson på kontrabas.
Bandet är trogna sitt ursprung och hedrar de musikaliska stilar där de har sina rötter. Tillsammans skapar de en unik och spännande repetoar. Med flera internationella turnéer bakom sig, bokningar och festivaler som Newport Folk Festival och Stockholms Folkfestival har de gjort sig ett namn runt om i världen.

Ordinarie biljettpris: 150 kr
Medlem: 100 kr
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!