Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Vingar av stål - Tina Rydberg

Onsdag 26 september 2018 18:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Vem är Tina Rydberg? Rektor eller författare eller kanske både och. Tina har jobbat i skolans värld under nästan hela sitt liv, på många olika platser ja tom i Lidhult.
Den 8e augusti 2013 dog hennes son helt oväntat och chockartat, vilket vände upp och ner på hela hennes värld.


Efter hans död skrev hon en bok, en berättelse om hennes son Kristoffer, hans liv som liten pojke, som ungdom och som vuxen missbrukare. Han hamnade i drogsvängen och levde dryga 10 år i den världen först som en glad social utåtriktad kille men allt mer som den ensammaste och sorgsnaste människa i världen tills den dag han valde att ta sitt eget liv.
Tina vill ge tillbaka skärvor av livsinsikten som hon fått genom att dela med sig av sina erfarenheter för att kunna hjälpa och stötta andra genom sin bok och de föreläsningar hon håller.
Föreläsningen tar ca 1,5 timme inkl frågestund. Den vänder sig till ungdomar och alla som kommer i kontakt med ungdomar och vill lära sig mer för att stå förberedda om det skulle drabba dem själva eller någon i deras närhet. Alla behöver verktyg, kunskap för att se och förstå för att så tidigt som möjligt kunna hjälpa och förhindra en liknande katastrof som Tina genomlevt.

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Boka på Biblioteket eller här online. Det går bra att betala med Swish, internetbank eller kort.
Platserna är begränsade så boka i tid.




Plats: Ljungby bibliotek, Ljungby
Datum: onsdag 26 september 2018 18:30

Pris: 70 kronor