Ett utvecklingsbolag, en science park och
ett fastighetsbolag i teknisk framkant.

www.videum.se >>
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Här anmäler du dig och dina kollegor till Videums event.

Ett specifikt biljett-SMS till din mobiltelefon gäller som din biljett/bokning under angivet event.

Vid förlorad biljett, eller problem med betalningen:
Kontakta biljettsupporten »
Digibrunch - Gamification

Tisdag, 11 September 11:30-13:00
Videum Science Park, Almi Företagspartner och Föreningen Digitri bjuder in till Digibrunch

Magnus Stenbenke, Gamer och konnässör inom gaming och gamification, berättar hur näringslivet kan dra nytta av fenomenet gamification som spås bli en stor del av digitaliseringen.

Gamification, eller spelifiering som det också heter, är att använda
samma sorts mekanik som speldesigners gör fast i en annan miljö än spel. Gamification är inte att kreera spel utan en teknik som används för att motivera, engagera och förstärka positiva beteenden.

Gamification i affärssammanhang är det moderna sättet att engagera medarbetare, kunder och partners. Att trigga till önskade beteenden och därigenom förstärka verksamheter, öka lönsamhet och attraktionskraft.

DATUM och TID 11 september klockan 11.30-13.00
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 18, Växjö
ANMÄLAN senast 7 september

Om du anmält dig men får förhinder - kom ihåg att meddela oss så att vi kan minska matsvinnet genom att ge platsen till någon annan eller boka av en portion. info@videum.se


Om Videums biljettkiosk

Här anmäler du dig och dina kollegor till event som Videum ordnar. Varje person som ska delta måste registreras med kompletta uppgifter vad gäller företagsnamn, namn och mobilnummer. Registrerad anmälan bekräftas med en SMS-biljett som gäller under angivet event. Anmäler du två personer på samma mobilnummer ska du alltså få två SMS om du gjort din registrering korrekt. Vid förlorad biljett, eller problem med bokningen kontakta Biljettsupporten.

Antal deltagare:
Nästa