Evenemang
12 Jul 19:00 Andreas Lundstedt
4 Sep 19:00 Louise Hoffsten och Musica Vitae
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Åsa Jinder

Söndag, 2 September 17:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Åsa är en av våra mest folkkära och välmeriterade artister. Hon har erhållit Ers majestät konungens medalj i 8:e storleken i Högblått band för hennes betydande insatser som riksspelman, hennes roll som traditionsbärare har dock under de fyra sekler hon verkat som artist utvecklats till att dessutom vara producentens, arrangörens, kompositörens, författarens och inte minst vissångerskans.

Åsa har sommarpratat, spelat på Nobelfesten och vunnit Eurovision Song Contest. Hon har genom åren verkat och verkar internationellt och sätter med samma glädje på sig folkdräkten och representerar Sverige som hon möter körer ute i landet och framför sina sånger, ger konserter på konserthus och bygdegårdar, som hon tar en plats i en P4-panel med Sveriges främsta komiker. Hennes briljanta, rörande och roliga, mycket personliga mellansnack ger hennes konserter en alldeles extra dimension. Hon har en självklar och naturlig närvaro på scenen och omskrivs som både trollbindande, standup-ämne och visdrottning.

- Jag gräver där jag står, jag skapar min kontakt med publiken genom mina val i livet och genom att skildra dem, säger Åsa. Jag är personlig och ibland privat och det är mitt sätt att leva. Jag vet att det berör och det är hela syftet med mina uttryck. Att nå en annan människa.

I Åsa Jinders nya program blandas publiken lust att sjunga med både Åsas egna kompositioner och med andra svenska klassiker av Taube, Riedel och Bellman.

Först ut är turnén "Vi sjunger sommarens pärlor" som bygger på Åsas senaste album "Sommarsånger" från 2017. Om musik är livets doft av sommar, så är sommarens musik doften av den svenska folksjälen, och Åsa ser fram emot att i juni, juli och augusti att möta publiken med ett pärlband av klassiska allsånger, trolska nyckelharpspolskor, psalmer och gyllene visor.

I höst ger sig sen Åsa ut med "Vi sjunger höstens pärlor" som sen kan bli julens och vinterns; Allsångsprogrammet tas på fortsatt turné året ut.
Venue: Björkeborg, Väckelsång
Datum: Söndag, 2 September 17:00, dörrar 16:00
Pris: 220 kr + serviceavgift

Eventuellt överblivna biljetter säljs i dörren och då endast Swish eller kontant.