Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
KALBJÄRGA FILMFESTIVAL - Fredagspass

Fredag 3 augusti 2018 14:00-00:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
*FREDAGSPASS*

Kolstavarna brinner. Det är dags för drone och
KALBJÄRGA FILMFESTIVAL 2018

Årets upplaga av Kalbjärga filmfestival bjuder in Fåröpubliken till två dagars tidsresor där rörliga bilder från filmens tidigaste epoker möter en brännande samtid.

Ta en heldagsutflykt till Fårö eller stanna i dagarna två! Festivalområdet öppnar 14:00 på lördag och söndag och programmet pågår fram till midnatt. Det finns såväl tältplats som badmöjligheter i samband med festivalfestligheterna. Mat och dryck säljs på området.

Kalbjärga filmfestival värnar om sin närmiljö och goda relation festivalbesökarna och medverkande artister. Det är därför viktigt att visa hänsyn om natur och medmänniskor vid deltagande i festivalen. Vi arbetar med gammaldags filmteknik och stora delar av festivalen äger rum utomhus. Vi reserverar oss därför för ev. programändringar/justeringar.

Tag med oömma kläder för alla väder!

Dag ett, fredag 3 augusti:
Lanterna Magica: Törnrosa och Tummeliten. Workshop. Utomhusvisning av storfilmen Herr Arnes Pengar från 1919 ackompanjeras av drone-improvisationer av Melissa auf der Maur och Nathan Larson.
Premiär! Interbeing av Martina Hoogland-Ivanow (dokumentär). Detaljerat program: www.kalbjargafilmfestival.se/program

Dag två, lördag 4 augusti
Lanterna Magica. Workshop. Wahlkampf/Det sista valet (1933), Där Norrskenet flammar. Drone! Droneimprovisationer till samtida rörlig bild och historiskt filmmaterial. Detaljerat program: www.kalbjargafilmfestival.se/program

Hemsida: www.kalbjargafilmfestival.se.




Bokning av:





Plats: Kalbjärga gård, Fårö
Datum: fredag 3 augusti 2018 14:00-00:00

Pris:
Fredagspass vuxen: 170:-
Fredagspass barn: 75:-