Evenemang
20 Dec 20:00 Club Acoustic med Band of Jade & Dekandensen
23 Mar 15:00 Spring, Uje, Spring!
Medlemskap
Among Lynx
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Among Lynx

Torsdag, 10 Maj 20:00
Förköpet har nu stängt
Det har länge ryktats om att Among Lynx är ett grymt bra band - mycket blues, en del rock, och inte minst läckert munspel. Ett fantastiskt liveband, man hör på inspelningar starka influenser av både Rolling Stones, Sonny Boy Williamson och Bruce Springsteen. För en tid sedan gjorde ju tjejbandet Sally Swag succé hos oss, där också kvällens basist Tove Brandt medverkade.

Lynxarna är också ett gäng mogna kvinnor med tydlig musikalisk agenda - "kaxig feminism i allra bästa Root-rockförpackning". De rör sig fritt mellan en tillbakalutad avslappnad blues och en röjig och rejält distad rock, ordentligt redovisad på CD:n ?Revolution?. I många låtar frontar Elin Öberg med sitt dynamiska munspel.

Bandets musikaliska plattform, som de själva formulerar den: ?Utifrån vår fasta förankring i både blues, soul och folkmusik skapas ett sound, enkelt och övertygande, vi experimenterar med rock och pop till en perfekt kombination av gammalt och nytt!?

Kan det bli mer dynamiskt och spännande?


Jazzklubben arrangeras av Kulturföreningen Roxy i samarbete med Restaurang Munkkällaren, GotlandsMusiken och Studieförbundet BildaDatum: 2018-05-10 kl 20 (insläpp kl 18)
Plats: Munkkällaren, Visby
Åldersgräns: 18 år

Pris: 200 kr
Roxy-medlem: 150 kr
Student-medlem: 100 kr

Serviceavgift på 15 kr tillkommer
Bordsbokning: 0498-27 14 00
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!