Events
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Börs- och finansdagen

Tuesday, May 8 16:30
This kiosk is no longer open
Äntligen dags för Börs- och finansdagen!
Vårens och terminens sista event från Börsgruppens sida. Under kvällen kommer ni få möjligheten att lyssna på 3 fantastiskt inspirerande föreläsare, bli bjuden på mat och framförallt, chansen att få nätverka och dela erfarenheter med andra!


Årets första talare för kvällen är ingen mindre än Fortnox VD Nils Carlsson! Fortnox erbjuder molnbaserade lösningar för ekonomi och administration och riktar sig till småföretag och redovisningsbyråer. Nils har lång och gedigen erfarenhet från internationella digitala affärer och har innehaft ledande positioner på bl.a. Netbooster, Electrolux, Europolitan, Vodafone, Eniro och Telenor. Föreläsningen kommer att handla om hans karriär och resa dit han är idag, om bolaget Fortnox och dess styrkor.


Kvällens andra föreläsare är Hanna Lindquist från Trine! Hanna har tidigare en bakgrund inom civilsamhället och PR-världen där hon arbetat med opinionsbildning, engagemang och varumärkesbyggande arbete. Hanna började på TRINE 2015 och var med och lanserade det allra första lånet. Sedan dess har TRINE finansierat över 30 lån till solenergibolag i Östafrika och över 5500 privatpersoner har investerat i solenergi till ett värde av mer än 5 miljoner euro. Tillsammans har plattformen möjliggjort tillgång till ren el för mer än 300,000 människor och reducerade koldioxidutsläpp med 86,000 ton. Men detta är bara början. Här kan ni läsa mer om Trine: www.jointrine.com


Efter andra föreläsningen kommer det som tidigare nämnt att bjudas på fantastisk buffémat. Väl efter maten är det dags för dagens sista föreläsare, närmare bestämt Evelina från Pitchler! Evelina arbetar som försäljningsansvarig och affärsutvecklare på företaget Pitchler som arbetar med videorekrytering. Pitchler har byggt en plattform där företag och arbetssökande möter varandra via video. I appen matchas företag med arbetssökande genom video, taggar, språkkunskaper, CV och PB.

Pris per biljett: 100:- för EHVS- och UA-medlemmar (130kr icke-medlem)
Plats: Myrdahl / Glasgallerian i K-huset