Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
När Skogen Tystnar

Lördag, 5 Maj 18:00-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Vildmarken krymper i en oroväckande takt här i Sverige och de orörda skogarna blir färre samt tystare när den biologiska mångfalden håller på att försvinna.

Äventyraren Marcus Aspsjö gav sig iväg för att finna svar på hur situationen ser ut och vad vildmarken egentligen betyder för oss människor.

Genom en 300mil lång resa på en SUP (Stand Up Paddleboard) längs med hela Yukonfloden i en av vår världs sista stora vildmarker, Alaska, samt genom intervjuer med några av de människor som sliter allra hårdast för att bevara den mest orörda naturen i vårt land, har nu Marcus återvänt med de intryck han samlat på sig.

I filmen "När Skogen Tystnar" får du följa Marcus på hans resa och vara med när han bildar sig sin egna uppfattning om vikten av orörd natur för oss människor. Det här är den ärliga dokumentären om hur situationen kring den svenska skogen och vildmarken faktiskt ser ut.

I stolt samarbete med Världsnaturfonden WWF, Sunread Sweden, Kajaktiv och Bergans of Norway presenteras filmen, projektet och inte minst världspremiären den 5 maj 2018.

Denna premiär kommer att bli vild!

Läs mer om filmen här på facebook sidan.
Plats: Filmhuset, Stockholm
Datum: Lördag, 5 Maj 18:00-21:00

Pris: 150 kronor

Serviceavgift tillkommer.

Längd: 3 tim inkl paus