Hem
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Bokföringskurs Visma

Torsdag, 26 April 17:00-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Inbjudan till grundkurs i bokföring för Dig som vill öka dina kunskaper om ditt  företags ekonomi samt kunna ta hand om den dagliga bokföringen på egen hand.
Kursen arrangeras av NyföretagarCentrum Alvesta, Växjö och Uppvidinge,  tillsammans med samarbetsparterna Tönnerviks Horwath Revision och Visma. Programvara som används på kursen är Visma e-Ekonomi
Visma

Med fler än 170.000 kunder och 30 års erfarenhet av företagande är Visma Spcs Sveriges största  leverantör av ekonomiprogram och internetlösningar till företag och redovisningsbranschen.
Tönnerviks Crowe Horwath Revision

Tönnerviks - ett fullödigt och kostnadseffektivt alternativ till de större revisionsbyråerna, samtidigt som vi förblir en lokalt förankrad part.
Kursen omfattar 20 timmar  över fem kurstillfällen. Inga förkunskaper i bokföring krävs.
Pris: 1590 kr inkl. moms
Anmälan sker genom Biljettkiosken. Länk finns även på vår hemsida. Betalning sker i samband med anmälan. Enklare förtäring ingår i priset. Ange om du önskar specialkost vid anmälan. Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag är 19 april 2018. Anmälan är bindande.

Samtliga kurstillfällen sker kl. 17:00-21:00.
26 april  hos Tönnerviks Crowe Horwath Revision på Södra Vallviksvägen 12 i Växjö
3 maj hos Tönnerviks Crowe Horwath Revision
9 maj hos Visma på Sambandsvägen 5 i Växjö
17 maj hos Visma
24 maj hos Visma
Frågor besvaras av Monica Viklund, verksamhetsledare för NyföretagarCentrum Tel: 0723-250809 eller monica.viklund@nyforetagarcentrum.se  www.nyforetagarcentrum.se/vaxjo