Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Innan stressen blir farlig

Onsdag, 25 April 18:30-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Lyssna till Marie Ryds föreläsning - Innan stressen blir farlig

En helt vanlig arbetsdag, väl planerad från början till slut. De korta pauser vi tar fylls med att svara på Facebookinlägg eller planera fritidsaktiviteter. Underbart liv! Aldrig en "tråkig" stund. Plötsligt våndas du inför att göra det du tidigare tyckte var roligt. Du börjar få svårt att ta beslut och anser själv att du ständigt råkar välja "fel" beslut. Vad var det som hände!?

De allra flesta känner igen sig till viss grad. Ofta handlar det om huruvida man klarar av att inte göra någonting alls. Detta berör Marie Ryd i sin senaste föreläsning och betonar vikten av att stanna upp och reflektera.

Marie är doktor i medicinsk vetenskap, specialiserad på hur vår hjärna fungerar i olika sociala sammanhang. Så här beskriver Marie själv föreläsningen:

"Förstår vi de principer som hjärnan arbetar efter ökas förutsättningarna för att skapa ett välmående liv och en positiv utveckling. Hur kan vi bäst utnyttja hjärnans formbarhet och vilka är de stabila principer som vi inte kan "köra över"? Det svarar jag på i min nya föreläsning - Innan stressen blir farlig."

Varmt välkomna!
________________________________________________________________________


25 april i Sollentuna, Scandic Star Colosseum

________________________________________________________________________

Plats: Scandic Star Colosseum

Starttid: 18:30
Sluttid: ca 21:00

En paus ingår.

Biljettpris: 399 kr + serviceavgift 20 kr.

Är ni ett företag som önskar köpa biljetter på faktura, vänligen ta kontakt med oss via följande mail: kontakt@atikko.se