Evenemang
9 Maj 20:30 Jazzklubben The Gotlandic Pekka Pohjola project
23 Maj 19:00 Club Acoustic
Medlemskap
PASCAL + JG THIRLWELL
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
PASCAL + JG THIRLWELL

Lördag, 21 April 20:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Konstnären JG Thirlwell premiärvisar ett verk han skapat särskilt för Frekvens. Verket är utformat som en kortfilm där Thirlwell är regissör och tonsättare. Det spelas in i New York och fotograf är Sebastian Mlynarski. Konstnären kommer introducera verket på plats i Visby. JG är tonsättare, producent och artist med bas i Brooklyn, New York. Han har även producerat, re-mixat, samarbetat och arrangerat en bred flora av artister som till exempel Karen O, Excepter, Nine Inch Nails, Nick Cave m fl. Han har även skapat musiken till flera långfilmer samt den Emmy-belönade serien ?Archer? på FX och till ?The Venture Bros? för vilken han nominerades till en Annie Award.

Pascal är viktiga. En punkig rockrevolution mot det bjärta och avmätta. En motståndskraft mot det välgödda och förutsägbara. Den där sparken uppåt mot ett etablissemang som mer och mer liknar strömlinjeformad idioti. Det blir extra påtagligt när du ser trion framför dig på en scen. Ingen pardon. Det kalla och varma mitt i deras egna mörker. Mimmi Skogs bankande bombasm, Manuela De Gouveias pumpande bas som får bröstkorgen att vibrera och Isak Sundströms gitarr som sliter hål på allting. Trion är som ett skenande tåg som aldrig släpper garden och de gav senast ut sitt femte album, det kritikerrosade "Revy", via Novoton.

Bandet Pascal bildades 2005 och består av gotlänningarna Manuela De Gouveia (sång, bas), Mimmi Skog (trummor) och Isak Sundström (sång, gitarr). Spelningen med Pascal i Visby är efterlängtad!

För mer info om Frekvens: http://filmpagotland.se/?page_id=1034

Datum: 2018-04-21 Thirlwell kl 19 (insläpp kl 18), Pascal ca 20
Plats: Joda Bar & Kök

Pris: 250 kr
Roxymedlem: 175 kr

Serviceavgift på 20 kr tillkommer
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!