Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Tala inför folk

Torsdag, 19 April 18:30-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Lyssna till en föreläsning med Stefan Sauk, där du kommer få se en helt ny sida av Stefan. Med egna berättelser talar han om sina erfarenheter kring kommunikation, utifrån en skådespelares perspektiv.

Vi människor har utrustats med ett kraftfullt verktyg för att hantera vår verklighet. Detta verktyg heter kommunikation. Det finns i allt vi tar oss för - projekt, vänskap och äktenskap - allt från familjeliv till företagsrelationer står och faller med kommunikation. Hur ska vi då kommunicera för att få relationer att fungera och företag att blomstra? Det kommer du få svar på i denna föreläsning.

Under kvällen varvar Stefan ren fakta med personliga berättelser ur sitt egna liv. Du kommer få del av hur man hanterar de små gesterna som skickar stora signaler, samt hur man hittar sätt att kommunicera som passar personen du vill nå ut till. Stefan lägger också stor vikt vid de hjälpmedel som finns för att ta kontrollen över nerverna inför en presentation, för att sedan kunna gå vidare och slipa på retoriken, kroppsspråket samt själva budskapet.

Detta säger Stefan själv om föreläsningen:

"Det vanligaste är att människor bär på en känsla av att de måste bevisa att de har rätt att stå där de står och ta upp åhörarnas tid. En människa som inte bryr sig om att vara till lags och bara är den personen de är kommer alltid att vara intressant att lyssna på. Vikten av att våga vara ärlig och rak kan inte nog understrykas. Det finns en rädsla i vårt land för att ta den platsen det innebär att vara rak, men det finns en generositet i att vara rak. Man visar vem man är och människor har möjlighet att förhålla sig. Det spar så oerhört mycket energi."

Varmt välkommen!

_________________________________________________________________________


19 april i Göteborg, Draken

__________________________________________________________________

Plats: Draken

Starttid: 18:30
Sluttid: ca 21:00

En paus ingår.

Biljettpris: 499 kr + serviceavgift 25 kr.

Är ni ett företag som önskar köpa biljetter på faktura, vänligen ta kontakt med oss via följande mail: kontakt@atikko.se