Evenemang
20 Dec 20:00 Club Acoustic med Band of Jade & Dekandensen
16 Feb 19:00 Mats & Morgan Trio och Gotlands Balalajkaorkester
23 Mar 15:00 Spring, Uje, Spring!
Medlemskap
Suranjana Ghosh, Svante Henryson & Anders Hagberg
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Suranjana Ghosh, Svante Henryson & Anders Hagberg

Torsdag, 12 April 20:00
Förköpet har nu stängt
Vilken fantastisk grupp - en komposition i sig med världsmusik, jazz, hårdrock, klassiskt och indiskt som garanterar en förnämlig mix och ett fullkomligt unikt sound!

Suranjana Ghosh är en av mycket få kvinnliga professionella tablaspelare från Indien. Som 4-åring fick hon lära sig grunderna
av fadern. Helt unikt, då det ansågs att endast män kunde spela tablas! Hon rör sig över ett brett spektrum av musikstilar såväl i Indien som i Väst med många musikprojekt och intensiv samverkan med olika svenska musiker.

Svante Henryson debuterade som basist på Jazzklubben i Umeå. Studerade kontrabas vid Ingesunds musikhögskola och i Prag. Solokontrabasist i Oslo Filharmoniske Orkester. Han turnerade1980/90 med Yngwie Malmsteen. Har även turnerat med Elvis Costello, Jon Balke och Anne Sofie von Otter. Musikaliska genrer: Klassiskt, folkmusik, jazz, hårdrock!

Hagberg, saxonfonist och flöjtist i egna bandet Earthsongs, har också spelat med Mynta, Björn Afzelius och Gunnel Mauritzson.


Jazzklubben arrangeras av Kulturföreningen Roxy i samarbete med Restaurang Munkkällaren, GotlandsMusiken och Studieförbundet BildaDatum: 2018-04-12 kl 20 (insläpp kl 18)
Plats: Munkkällaren, Visby
Åldersgräns: 18 år

Pris: 200 kr
Roxy-medlem: 150 kr
Student-medlem: 100 kr

Serviceavgift på 15 kr tillkommer
Bordsbokning: 0498-27 14 00
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!