Biljettkiosken
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Premiär - Nya Lördagsklubben - 24:e mars

Lördag 24 mars 2018 23:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
NYHETER: Från och med den 24:e mars kommer vi att börja ta entréavgift för alla fyra nöjen vi har i huset. Tidigare har det varit gratis att besöka Foxen och Rockbaren hela natten men från och med klockan 23:00 tar vi nu betalt av alla våra gäster, avgift 100kr (garderob ingår). Är du däremot på plats innan 23:00 behöver du inte betala någon entré alls. Dessutom får du får tillträde till hela huset, hela kvällen.

STÄMPEL: En till nyhet är att vi slutar med stämpel på lördagar. Det vill säga, lämnar du lokalen är det lika med att du går hem. Köp med dig allt du kan tänkas behöva under kvällen innan du gästar oss. För dig som rökare gäller nedanstående.

RÖKRUTA: Rökrutan är något helt nytt. Rökrutan byggs klockan 23:00 där ordinarie entré till The Fox & Anchor finns i dag.
Dryck får tyvärr ej tas med ut. En entrévärd vid in- och utgången finns på plats för din trivsel och säkerhet.

NATTKLUBBEN: Statt Nattklubb är sig lik. Vi kommer fortsätta att boka de hetaste DJ:sen och artisterna som finns ute på marknaden just nu. Vårt fokus ligger framförallt på stämningen och musiken. Vi arrangerar löpande temakvällar och övriga kvällar lyxar vi till det med dansare och annat spex.

FOXEN: The Fox & Anchor kommer att fortsätta i samma stil som innan förutom några nyheter som ni läst ovan. Vi kommer varje lördag fortsätta leverera härliga liveband, servera den godaste ölen och erbjuda stans skönaste uteservering på sommaren. Kom innan 23:00 och känn dig som hemma i vårt eget vardagsrum.

PARTYBAREN: Partybaren är ett helt nytt koncept som ni nu hittar där Schlagerbaren tidigare har funnits. Det som sker är en enklare renovering, ny belysning och modernisering av musiken. Vår förhoppning är att ni kommer att känna igen er i musik, stämning och service samt ha en fantastisk trevlig kväll.

Datum: Lördag 24:e mars
Ålder: 96-leg
Biljettpris: 80kr
Entré: 100kr
Nattklubben: Tim Henri & Simon Jayson
Partybaren(NYTT): Martin Ström