Evenemang
20 Dec 20:00 Club Acoustic med Band of Jade & Dekandensen
16 Feb 19:00 Mats & Morgan Trio och Gotlands Balalajkaorkester
23 Mar 15:00 Spring, Uje, Spring!
Medlemskap
Amanda Ginsburg & ¡Metro!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Amanda Ginsburg & ¡Metro!

Torsdag, 15 Mars 20:00
Förköpet har nu stängt
2017 var ett händelserikt år för Amanda Ginsburg. Skivbolaget Ladybird (Naxos) fick snabbt upp ögonen för henne och en första singel, Havsmelodi, släpptes i våras. Efter att ha blivit nominerad till Årets Nykomling av P2 Jazzkatten kom hon i höstas ut med ännu en singel, Flykten från vardagen, som gästades av Nils Landgren.

Den 2:a februari släpptes debutalbumet "Jag har funderat på en sak" och omvärlden dröjde inte med sin förtjusning. DN:s Johannes Cornell gav albumet en 4:a i betyg och skrev: Det är musik som vinner mycket på just språket, men tilltalet är också musikaliskt okonstlat och direkt... Men Ginsburg har sin egen timbre och en närhet till sin musik och sina texter som känns distinkt personlig.

Så här säger Nils Landgren om Amanda Ginsburg:
- Jag fick en förfrågan av skivbolaget att spela ett solo på en för mig okänd sångerskas debutalbum. Bad att få lyssna och slogs av hennes totala närvaro, chosefria sångsätt och självklara musikalitet. Beslutet var lätt. Amanda Ginsburg är en riktig stjärna.

¡Metro!
Gotlands mesta ungdomsband? Spelar egenskriven musik som kan beskrivas som jazzig soulpop. Bandet gick vidare till riksfinalen i Imagine Sweden 2016 och består av Chioma Otonna (akustisk gitarr och sång), Olof Österdahl Östborn (bas), Lukas Johansson (elgitarr) och Oscar Celis Schüberg (trummor).


Jazzklubben arrangeras av Kulturföreningen Roxy i samarbete med Restaurang Munkkällaren, GotlandsMusiken och Studieförbundet BildaDatum: 2018-03-15 kl 20 (insläpp kl 18)
Plats: Munkkällaren, Visby
Åldersgräns: 18 år

Pris: 200 kr
Roxy-medlem: 150 kr
Student-medlem: 100 kr

Serviceavgift på 15 kr tillkommer
Bordsbokning: 0498-27 14 00
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!