Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
WOW - Modernt Självledarskap

Tisdag 13 mars 2018 18:00-20:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
"WOW - Modernt Självledarskap" är en föreläsning som är helt unik i sitt slag. David JP Phillips har under 10 år nationellt och internationellt undervisat, coachat och föreläst i hur biologi och neurologi påverkar vår kommunikation med oss själva och med andra, samt hur det i grund och botten är vår självkommunikation som är kärnan i hela vårt ledarskap, både för oss själva och andra.

Över 250 studier världen över har visat på en och samma sak, individer med bra självledarskap är lyckligare och presterar bättre som ledare, 13 färre sjukdagar per år, är mer kreativ, tar bättre beslut, har bättre sociala relationer och ser möjligheter istället för problem vilket bara är en bråkdel av de positiva effekterna.

Davids tes är. Du kan inte på riktigt leda andra människor förrän du kan leda dig själv. Att leda dig själv är nyckeln till allt i ditt liv, dina relationer, din karriär och ditt eget välmående.

På ett briljant sätt tar David med dig på en resa i biologins värld där du får insyn i vilka regler, frågor, och interna påståenden som hela tiden medvetet eller omedvetet cirkulerar i din hjärna och hur det dagligen påverkar dig och alla runt omkring dig. Och VIKTIGAST av allt.. verktyg och tekniker för;

- Hur du gör någonting åt det
- Hur du på riktigt tar kontrollen över dig själv och ditt liv
- Hur du skapar den du verkligen vill vara, och genom det kunna leda vem du vill
- Hur du kan välja tillståndet du behöver när du behöver det




Plats: Scenit Kulturhuset

Starttid: 18:00
Sluttid: 20:30

En paus ingår.

Biljettpris: 395kr + serviceavgift 20 kr.

Är ni ett företag som önskar köpa biljetter på faktura, vänligen ta kontakt med oss via följande mail: kontakt@atikko.se