Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
MAXA Facebook småföretagare

Onsdag 7 mars 2018 16:00-20:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Kursinfo:

MAXA Facebook som småföretagare (vi lär dig hur!)
Använder du Facebook för att marknadsföra ditt företag, men känner att du skulle vilja få ut mer utav det? Då har du kommit alldeles rätt! I den här kursen pratar vi om hur du som driver ett litet företag kan använda Facebooks många olika funktioner och kanaler för att maxa dina möjligheter att nå ut. Vi ger konkreta tips och råd, visar nya funktioner och går igenom case där du får testa dig fram utan att det är "skarpt läge".

Kursen är uppdelad på två tillfällen, där andra tillfället kommer att ägnas åt uppföljning och diskussion för att deltagarna ska kunna dra nytta även av varandras kunskap och erfarenhet. Kurshållare är Sofi Poulsen och Majja Almqvist, som på varsitt håll driver små företag vars huvudsakliga marknadsföring sker på Facebook och andra sociala medier. Tillsammans har de många års erfarenhet av att använda sociala medier såväl privat som professionellt.

Den här kursen riktar sig till dig som idag använder Facebook både privat och för ditt arbete, och är bekant med dess basfunktioner.

Kursen är uppdelad på två kurstillfällen, onsdag den 7 mars kl 16-20 samt onsdag 14 mars kl 17-19. Båda kurstillfällena hålls i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Smedjegatan 3 i Växjö.

Priset för båda kurstillfällena är 500 kr och sista anmälningsdag är 27 februari.