Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
ANSIKTET Live @ STUK!

Lördag 27 januari 2018 22:00-03:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
ANSIKTET
Debutens humoristiska och medryckande r?n?b gjorde dem till en av landets mest hyllade och streamade grupper. Deras nya album ?Tusen Nålar? som producerats av bland andra Mats Norman (Erik Lundin, Maskinen, Lilla Sällskapet), Jacob ?Jake Oh? Olofsson (Frank Ocean) och Charlie Bernardo (Stor m.fl.) släpptes nu under försommaren.
Deras singeln ?Äckligt? har sålt fyra gånger platina och fått människor över hela landet att dra på mungiporna åt deras explicita r?n?b. Under våren 2016 började Herbert Munkhammar och Erik Nordström arbeta på ett nytt album där de valde att lämna de fiktiva skildringarna bakom sig och istället fokuserade de på verkliga upplevelser och betraktelser.
Bland det nya albumets producenter återkommer Mats Norman, känd bl.a. för sitt arbete med Herbert och Eriks andra musikkonstellationer ? Maskinen och Lilla Sällskapet ? och nu senast Erik Lundin. Två andra bekanta namn är Jacob ?Jake Oh? Olofsson, som låg bakom duons första album och Charlie Bernardo, b.la. känd för sina samarbeten med Stor, som också är en av producenterna på Tusen Nålar. Vi kan inte längta mer än vad vi redan gör, äntligen är det dags att höra på äckligt bra "sjunga med i-musik" igen!

Vi ger Er ANSIKTET

lördag 27 januari 2018 22:00-03:00
STUK, Luleå

Biljettpriser
Kårmedlem 150kr (200kr i dörren)
Student 170kr (220kr i dörren)
Övriga 200 kr (250kr i dörren)