Evenemang
24 Nov 21:00 Emil Assergård LIVE
1 Dec 21:00 The Get down
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Woodstuk - Hollywoodstuk

Lördag, 9 December 21:00-03:00
Förköpet har nu stängt
Har du velat promenera runt den notoriska Hollywood Boulevard, som har både krossat och uppfyllt många skådespelares jakt på berömmelse? Jo, en sådan dröm ligger långt bort ifrån verkligheten men det är alltid kul att dagdrömma. Dock kan vi i Trubadur meddela att vi "lånar" Hollywood för en kväll och tar det till STUK! Låt oss få presentera stolt terminens fetaste event på STUK - HollywoodSTUK

Många grymma och ikoniska filmer har producerats i Hollywood. Detsamma gäller även musiken, som har haft lika stor betydelse för filmer. Vem kan glömma Leonardo Di Caprio och Kate Winslet suveräna framträdande i filmen Titanic? Kan du gissa hitlåten från filmen? Vi kan tyvärr inte avslöja hela vår setlist för kvällen, men en liten vägledning är att låtarna är med i ikoniska filmer eller TV-serier som du kommer känna igen direkt!

Så dra din kompiskrets och upplev en förtrollande kväll med livemusik som kommer ta dig rakt in i handlingen i filmen. Den 9 december öppnar alltså portarna till vad som kommer bli en storslagen kväll.

Vi ses på Norrbottens största nattklubb!!

Lördag, 9 December 21:00-03:00
STUK, Luleå

Biljettpriser
Kårmedlem 80 kr (i dörren 100 kr)
Student 100 kr (i dörren 120 kr)
Övriga 120 kr (i dörren 150 kr)

Förköp garanterar entré till 23:00.