Hem
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Club eget 1 december hos Fortnox

Fredag 1 december 2017 07:30
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
I samarbete med Fortnox bjuder NyföretagarCentrum Växjö, Alvesta & Uppvidinge in dig till en frukostträff där vi pratar med varandra och lyssnar på dagens värd och dagens nyföretagare.


Värd för Club eget är Fortnox som berättar om hur Du kan digitalisera och effektivisera din verksamhet!

I deras nybyggda, fina kontor får vi möta Sofia Holmqvist och Anton Ahlin, som berättar om hur Fortnox webbaserade program för ekonomi och administration kan förenkla ditt liv som företagare. Lär dig mer om hur Fortnox växer med ditt företags behov, med en mängd smarta lösningar som sparar värdefull tid till din kärnverksamhet!


Dagens Nyföretagare är Kristine Lorentzson, skribent och författare.
Hon skriver både för företag som inte har tid eller möjlighet att skriva, men också skönlitterärt. Hon har tidigare givit ut romanen "Det du aldrig sa", och har nu ytterligare en bok som släpps våren 2018.

Vi får höra om hur allting började när sonen blev allvarligt hjärtsjuk och hela tillvaron ställdes på sin spets. När svårigheter i livet ger insikten om att faktiskt ta vara på den tid man har. Så efter 20 år inom offentlig förvaltning tog hon klivet ut och vågade bli egenföretagare ? utan varken kunder, kontakter eller erfarenheter. Hur har det gått?

Datum: 1 december kl.07:30-08:45
Plats: Bollgatan 3 B, Växjö.
Dagens värd bjuder på frukost och träffen är avgiftsfri. Anmälan är bindande. Ange vid anmälan om du önskar specialkost.
Anmäl dig senast 28 november.

Club Eget är NyföretagarCentrum Växjö, Alvesta & Uppvidinges affärsnätverk för dig som planerar att starta eget, nystartade företag samt för våra partners.

Club Eget är ett roligt och effektivt sätt att bygga nätverk och att lära sig mer om företagande tillsammans med våra partners. Passa på att träffa andra företagare under trevliga former!
Frågor besvaras av Birgitta Mattsson,
mobil 070 - 545 76 10, eller mail birgitta.mattsson@nyforetagarcentrum.se