Evenemang
3 Nov 22:00 Tentaröj Halloween
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
NORLIE & KKV Live @ STUK!

Lördag, 25 November 21:00-03:00
Förköpet har nu stängt
STUK pressenterar stolt NORLIE & KKV!!

Norlie & KKV har lyssnats mer än de flesta svenska artisterna - endast besegrade av världsjätten Avicii när Spotify räknade lyssningar här om året. Med sin nya singel "Säg nåt som får mig att stanna" ger sig de självlärda hitmakarna ut på en exklusiv höstresa med mål Luleå och STUK!

Norlie & KKV består av Sonny Fahlberg (Norlie) och Kim Vadenhag (KKV) och är en av Sveriges mest framgångsrika duor. Fostrade i ett hiphopsverige präglat av artister som Snook och Maskinen, rörde sig Norlie & KKV tidigt utanför genrens traditionella ramar.

De mest streamade låten
Det var svårt att undgå Norlie & KKVs hitsingel "Ingen annan rör mig som du", som på allvar satte duon på kartan när den släpptes förra året. Låten blev den mest streamade svenskspråkiga låten och den näst mest streamade svenska låten (Avicii knep förstaplatsen) när Spotify summerade sin statistik för 2015. Låten nominerades även till Årets låt både vid Grammisgalan och P3 Guld 2016.

Norlie & KKV vann på P3 Guld
2011 slog Norlie & KKV igenom med låten "När jag går ner" och har sedan dess fortsatt sin resa rakt framåt. 2013 vann de pris som Årets nykomling på P3 Guld och samma år släpptes debutalbumet "Snart", som innehåller de framgångsrika låtarna "Tröjan du hatar" och "Där jag hänger min hatt". Båda nåde topp 10 på Sverigetopplistan. Med en hyllad turné och ett uppträdande i folkliga "Allsång på Skansen" lade de Sverige för sina fötter.

I år har duon släppt nya singeln "Säg nåt som får mig att stanna" och har i sommar gått för fulla hus på årets sommarturné!

Knyt på dig de dansvänliga skorna för Lördag 25 November gästar Norlie & KKV och deras band, Norrbottens största nattklubb STUK!

Kvällens gäst-dj Alex Moreno!

Lördag, 25 November 21:00-03:00
STUK, Luleå

Biljettpriser
Kårmedlem 170 kr (i dörren 200 kr)
Student 190 kr (i dörren 220 kr)
Övriga 220 kr (i dörren 260 kr)