Evenemang
25 Okt 20:00 Magnus Lindgren
8 Nov 20:00 Vera Kebbe & Två Cirklar
22 Nov 20:00 Anders Hagberg med Melodic Melange
6 Dec 20:00 Karin Hammar med Fab 4
Medlemskap
Almaz Yebio
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Almaz Yebio och GotlandsMusikens jazzgrupp

Torsdag, 23 November 20:00
Förköpet har nu stängt
Nu är hon åter här, den dynamiska och välmeriterade Almaz Yebio! Till vardags är hon lärare i sång med inriktning jazz, gospel och sångensemble, lektor vid Musikhögskolan i Malmö. Hon har egen trio och har länge samarbetat med många goda sångare och framstående instrumentalister, t ex Lena Willemark, Karl-Martin Almqvist och danske hammondspecialisten Kjeld Lauritsen.

Hon växte upp i Zambia och Etiopien och debuterade som sångare i kör redan som 5-åring, innan familjen flyttade till Sverige. Hon började med pianostudier men övergick snart till lektioner i klassisk gitarr, efter tjugo år insåg hon att rösten var hennes förnämsta instrument. Förutom samarbete med nordiska musikanter har hon erfarenhet av brasilianska musiktraditionen och spel i turnerande storband med kvinnliga musiker. Intressant blir det att uppleva hur jazztrion med sina klassiska erfarenheter och Almaz mångkulturella bakgrund kommer till spännande musikalisk befruktning!


Jazzklubben arrangeras av Kulturföreningen Roxy i samarbete med Restaurang Munkkällaren, GotlandsMusiken och Studieförbundet BildaDatum: 2017-11-23 kl 20 (insläpp kl 18)
Plats: Munkkällaren, Visby
Åldersgräns: 18 år

Pris: 200 kr
Roxy-medlem: 150 kr
Student-medlem: 100 kr

Serviceavgift på 15 kr tillkommer
Bordsbokning: 0498-27 14 00
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!