Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Två skåningars tankar om livet

Måndag, 20 November 18:00-21:30
Förköpet har nu stängt
Två av Sveriges mest populära talare på scen på en och samma kväll. För första gången någonsin slår sig de etablerade talarna, Göran Adlén och Torkild Sköld, sig samman för en inspirerande och glädjefylld afton.

Göran Adlén
I femton år har Göran varit en av landets absolut mest efterfrågade och bokade föreläsare. Han har vunnit flera stora talarpriser och fick 2014 Narrenpriset som delas ut av Svenska Eventakademin.

Torkild Sköld
Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år, både i Sverige och internationellt. Kort och gott en kritikerrosad föreläsare som bl.a. vunnit priset som 2011 års bästa nya föreläsare.

_________________________________________________________________________

Kvällen är indelad i två delar.

DEL 1

Skit i det du! - Göran Adlén
Du behöver inte hoppa på ett ben upp på Mount Everest för att vara framgångsrik, eller springa ett ultramaraton på årets enda lediga dag och du kan inte vara på topp och högprestera varenda dag året om. Du behöver inte lägga upp varenda måltid, vartenda träningspass med ständiga statusuppdateringar på Facebook och Instagram. Du behöver inte göra något, - Så skit i det du!

Det här är en viktig föreläsning om att trotsa alla måsten, om varför man faktiskt inte behöver sätta mål hela tiden, eller att man måste ha struktur i livet och inte heller måste bygga upp något personligt varumärke, inte alltid tänka så stort och mycket mer. Jag tror vi är ganska så less på att bara prestera och prestera och tyngas av alla krav som vi inte orkar leva upp till. Så gör mindre och åstadkom mer och du kommer att må så mycket bättre och samtidigt få så mycket bättre resultat.


DEL 2

Personligt Ledarskap - Torkild Sköld
Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap - en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.

_________________________________________________________________________


20 november i Malmö, Moriska Paviljongen

_________________________________________________________________________

Plats: Moriska Paviljongen

Starttid: 18:00
Sluttid: 21:30

En paus ingår.

Biljettpris: 495kr + serviceavgift 25 kr.

Är ni ett företag som önskar köpa biljetter på faktura, vänligen ta kontakt med oss via följande mail: kontakt@atikko.se