Hem
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Bokföringskurs 4 Visma

Onsdag 8 november 2017 17:00-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Inbjudan till grundkurs i bokföring för Dig som vill öka dina kunskaper om ditt  företags ekonomi samt kunna ta hand om den dagliga bokföringen på egen hand.
Kursen arrangeras av NyföretagarCentrum Alvesta, Växjö och Uppvidinge,  tillsammans med samarbetsparterna Tönnerviks Horwath Revision och Visma. Programvara som används på kursen är Visma e-Ekonomi
Visma





Med fler än 170.000 kunder och 30 års erfarenhet av företagande är Visma Spcs Sveriges största  leverantör av ekonomiprogram och internetlösningar till företag och redovisningsbranschen.
Tönnerviks Horwath Revision




Tönnerviks - ett fullödigt och kostnadseffektivt alternativ till de större revisionsbyråerna, samtidigt som vi förblir en lokalt förankrad part.
Kursen omfattar 20 timmar  över fem kurstillfällen. Inga förkunskaper i bokföring krävs.
Pris: 1590 kr inkl. moms
Anmälan sker genom Biljettkiosken. Länk finns även på vår Facebooksida. Betalning sker i samband med anmälan. Enklare förtäring ingår i priset. Ange om du önskar specialkost vid anmälan. Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag är 1 november 2017. Anmälan är bindande.

Samtliga kurstillfällen sker på onsdagar kl. 17:00-21:00.
8 november hos Tönnerviks Horwath Revision på Södra Vallviksvägen 12 i Växjö
15 november hos Tönnerviks Horwath Revision
22 november hos Visma på Sambandsvägen 5 i Växjö
29 november hos Visma
6 december hos Visma
Frågor besvaras av Sandra Ruuda, verksamhetsledare för NyföretagarCentrum Tel: 070-998 28 86 eller sandra.ruuda@nyforetagarcentrum.se  www.nyforetagarcentrum.se/vaxjo