Biljetter

Förköp biljetter till metropolitan opera Trollflöjten Direkt från New York på bioduken
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
metropolitan opera Trollflöjten Direkt från New York på bioduken

Lördag, 14 Oktober 19:00-22:30
Förköpet har nu stängt
Kulturens hus Alvesta visa opera Trollflöjten direkt från Metropolitan i New York med bland andra Golda Schultz och Kathryn Lewek i rollerna. Den 14 oktober 19.00 visas den på ett stort antal biografer runt om i Sverige.

Mozarts mästerverk är en saga för hela familjen. Fågelfångaren Papageno misstas för en hjälte av prins Tamino. Tillsammans får de i uppdrag att rädda den kidnappade prinsessan Pamina från den onde Sarastro. Färgsprakande uppsättning med fantasifulla kostymer och scenografi.

Mets Music Director Emeritus James Levine dirigerar Tony Award vinnaren Julie Taymors uppsättning av Mozarts Trollflöjten. Golda Schultz gör sin Met-debut som Pamina med Kathryn Lewek som Nattens drottning.

Den kortare versionen av Trollflöjten på engelska, var den första operan som direktsändes från Metropolitan. Detta är första gången den fullständiga versionen på tyska direktsänds på bioduken.Erbjudande! Spara 325 kronor

Passa på att köpa ert säsongskort och fasta plats i salongen till våra fem första direktsända operor från Metropolitan i New York. Ni sparar 325 kronor.

Klicka här för att köpa säsongskortet
biljettpris 260 kr

rabatter

ungdomar under 26 år får 25% rabatt på ordinarie biljettpriset

man har också rätt till 25 % rabatt på ordinarie biljettpriset
när man förköper biljetter till de 5 första operorna
(se säsongskortet)

OBS Efter att förköpet har avslutats kan man köpa biljett kontant eller
med bank kort i den vanliga kassan.Tänk på att det kan blir kö