Evenemang
Spelningen på Kapellet ingår i en längre turné där Anna också kommer att driva en insamling till förmån för Cancerfonden i Rosa bandets tecken. Insamlingen kommer att bidra till forskningens framsteg och stödja arbetet för att färre ska drabbas och f
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Anna Stadling till Kapellet!

Fredag, 6 Oktober 20:00
Förköpet har nu stängt
Anna Stadling har kallats Sveriges bästa countrysångerska (Expressen) och jämförelserna med Emmylou Harris har duggat täta. Den 15 september kommer Anna Stadling med det nya albumet ?Efter stormen? som är ett samarbete med låtskrivaren och artisten Andreas Mattson som även producerat skivan. Albumet är sprunget ur Annas egen kamp mot bröstcancer.

- Texterna har vuxit fram ur ett minst sagt märkligt år. Ett år då mycket hände i den stora världen men också för mig och min familj. Plötsligt, som från ingenstans, vällde det svåra i livet över oss och vi stod där helt försvarslösa. Nu när vi kämpat oss igenom allt det värsta har livet fått nya vyer, säger Anna Stadling.

Soundet på albumet är popigare och luftigare än vad vi är vana vid när Anna dyker upp med sin musik men så är det ju också en poplegendar av rang som har producerat! Vår Emmylou Harris-doftande sångerska har tagit ett litet kliv från americana-genren till ett lättare sound, en större klangvärld och en drömskare ljudbild, signerat maestro Andreas. Raspigheten och sprödheten finns där fortsatt om än med ett större djup, trots högre tonarter. Första singeln från det kommande albumet, duetten ?Den här sången är till dig? som släpptes i april, gick direkt in på P4s spellista.


Spelningen på Kapellet ingår i en längre turné där Anna också kommer att driva en insamling till förmån för Cancerfonden i Rosa bandets tecken. Insamlingen kommer att bidra till forskningens framsteg och stödja arbetet för att färre ska drabbas och fler ska överleva cancer.

Pris: 180 kr förköp 200 kr i dörren

Tid: 20:00

Ålder: 18 år efter kl 23:00