Biljettkiosken
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
De Vet Du - Statt Nattklubb - 1 september

Fredag, 1 September 22:00
Förköpet har nu stängt
De Vet Du blev en snackis i första deltävlingen av Melodifestivalen med bidraget Road Trip. Låten gick hem i tv-soffan och publiken röstade fram det egenskrivna bidraget till Andra chansen. De Vet Du var redan innan Melodifestivalen ett av Sveriges populäraste band med otaliga konserter i bagaget.

Efter en humorvideo som fick enorm spridning 2010 släppte de sin första musikvideo hösten 2011 och blev snabbt Sveriges största Youtube-fenomen. De har idag över 38 miljoner visningar och 138.000 subscribers på Youtube och har vunnit Årets Musikkanal på Guldtuben.

Gruppen består av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland och deras kompis TOR samt DJ-Hunk. Med skämtsamma videos bjuder de på humor och musik och driver med allt från tuffa badboys till pinsamma ögonblick i vardagen. Vad som började som en rolig grej har lett till miljontals visningar på deras YouTube-kanal. Liveshowerna bjuder, precis som deras YouTube-klipp, på en unik musik- humor- freakshow i festmiljö utan en lugn stund.

Biljetter: 170kr (Dörren 200:-)
Ålder: 18+
Tider: 23-03