Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Midsommardagen hos Le Golf (White dresscode)

Lördag 24 juni 2017 18:00-02:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Le Golf är tillbaka och siktar högre än någonsin, nya ägare och nya visioner kommer göra Le Golf till Stockholms hetaste skärgårdskrog. Nu är det dags för Midsommardagen som är otroligt uppskattat och omtalat, ett måste för dem som gillar god mat, lyx och fest. Vi uppmana samtliga gäster att klä sig i vitt dagen till ära!

Den 24 juni är det alltså dags för den traditionella Midsommardagen hos oss på Le Golf. Det kommer bjudas på lyx, grym musik, Stockholms bästa fest och mycket mer.

Middagspaket - trerätters, halv flaska vin till maten, välkomstdrink, inträde, transport från Le Golf - 695 kr
Mer detaljerad meny kommer inom kort (ENDAST 125 platser)

Enbart inträde kostar 300 kr (350 kr i dörren om den finns biljetter kvar)




Vi rekommenderar att förköpa biljetter då det kommer att bli fullt, senast på premiären den 5 juni var det folk som stod utanför utan biljett så se till att säkra din plats!

För att visa vår uppskattning till er våra kära gäster kommer vi BJUDA på ett glas Cava vid ankomst, för inte skall man stå tomhänt när man kommer till skärgårdens hetaste ställe.




Vid stängning 02:00 erbjuder vi GRATIS bussar för att kunna ta sig hem så smidigt som möjligt. Eller varför inte festa vidare på Stureplan? Läs mer på vår Facebook.

Vänliga hälsningar Le Golf & Marcus Delselius

Restaurang Le Golf
Värmdö Golfklubb

Tider 18-02
Förköp 300 kr (kassan 350 kr)
Middagspaket 695 kr