Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Helafton på Grand - Musik och berättelser om kärlek, synd och Gudar (Akt 1-3)

Lördag 17 juni 2017 19:00-22:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
För vuxna.

Välkommen att delta under hela kvällen eller köp en separat biljett till den föreställning du vill se. I pauserna är festivalbaren öppen.

Akt 1
19:00-19:45 - Lucas Stark - Synd & Skam
En välsmakande buffé tillredd av beståndsdelar från de konserter Lucas Stark har rest runt med under de senaste åren. Förutom visklassiker som Dan Andersson, Allan Edwall och kanske någon Evert Taube framför Lucas också en och annan egen sång samt några av sina nya Joe Hill-översättningar.

Akt 2
20:00-20:45 - Krister Jonasson & Christer Willén - Kärlek & dårskap
Berättarna Krister Jonasson och Christer Wilén bjuder på berättelser om kärlek och dårskap, där inte sällan kärleken och dårskapen går hand i hand. De berättar bland annat om: Kärlekens fåglar, Kungen och fiskaren, och om en lös skruv i utrikesterminalen på Arlanda.

Akt 3
21:15-21:45 - Karin Tscholl - Garden of Dreams and Memories
En berättelse om nya hem, gamla minnen och växande kärlek. I denna saga flyr familjer, en skatt blir utbytt mot frihet och tre mirakler sker över en natt. Vad väger mest: hopp eller vatten, fåglar eller guld? Dåtid eller nutid? Föreställningen ges på engelska.

21:45-22:15 - Vigga Bro & Ida Bach Jensen - De gamle guder
De gamla gudarna skiljer sig från vår enda kloka, rättfärdiga och allvetande Gud. De gamla gudarna var fulla av fel och de var verkligen inte allvetande. De var kort sagt, mycket mänskliga. Just därför finns det så många goda historier om de gamla gudarna. Föreställningen ges på lättförståelig danska.

Eftersits på Grand
Stanna kvar på Grand och småprata. Ta något att dricka, kanske blir det en och annan historia.

Datum: lördag 17 juni 2017 19:00-22:30
Plats: Kulturhuset Grand, Ljungby
Paketpris alla tre akter: 200 kr