Evenemang
Medlemskap
Ida Sand
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Ida Sand + HavsEk

Torsdag, 27 April 20:00
Förköpet har nu stängt
Kulturföreningen Roxy och Jazzklubben presenterar

"Sand rör sig smidigt i den rika och djupa myllan mellan jazz, blues, funk och gospel...innerligt och vackert med inneboende kraft och styrka. Jag bara gapar ... svårt att sluta lyssna? Rör sig sömlöst mellan jazz, blues, funk och gospel och mixen utgör en oemotståndlig helhet..."

Ida fick cellolektioner i 8-årsåldern men övergick till piano. Efter examen vid Högskolan för scen och musik i Göteborg jazzsångare och pianist. Skivdebuterade som gästartist på Nils Land-grens Christmas with My Friends 2006. Året därpå kom första soloalbumet, Meet Me Around Midnight. Framträder ofta med Nils Landgren, Lars Danielsson och Jojje Wadenius vid konserter i Danmark och Sverige.

Senaste plattan "Young At Heart" fick ett fantastiskt mottagande både i Sverige och internationellt. Numer hyllad stjärna på jazz- och bluesscener i Tyskland och Sverige för sin souliga röst. Gyllene Skivan i OJ-omröstning 2015. Inte illa, eller hur?

Medlemmar:
Ida Sand - piano, keys och sång
Sven Lindvall - elbas
Robert Ikiz - trummor

HavsEk

Bandet består av sju unga musiker som alla möttes på Fridhems folkhögskola.

"I det musikaliska landskapet som rör sig mellan egensinnig melodisk jazz, lekfull improvisation och modern folkviseton lever gruppen HavsEk. Med egna texter och kompositioner samt tonsatta dikter av poeter som till exempel Karin Boye, tar gruppen lyssnaren till såväl det dunkla svarta skogarna som de stilla sjöarna."

Medlemmar:
Edvin Ekman -trummor och cymbaler
Simon Rangstedt - bas
Vendela Blomgren - sång
Victoria Sandström - piano
Gabriel Holmertz - gitarr
Axel Johansson - saxofon
Simon Skogh - trombone


Jazzklubben arrangeras av Kulturföreningen Roxy i samarbete med Restaurang Munkkällaren, GotlandsMusiken och Studieförbundet BildaDatum: 2017-04-27 kl 20 (insläpp kl 18)
Plats: Munkkällaren, Visby
Åldersgräns: 18 år

Pris: 200 kr
Roxy-medlem: 150 kr
Student-medlem: 100 kr

Serviceavgift på 15 kr tillkommer
Bordsbokning: 0498-27 14 00
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!