Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Musikalen KULT

Lördag 8 april 2017 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
"I den mystiska domkyrkostaden utspelar sig berättelsen om Segerstads djupa hemligheter och den påhittade poeten. I centrum står gymnasieeleverna Elin och Märta som ovetandes uppdagar mörka hemligheter då de finner en okänd dikt i domprostens arbetsrum. En inledningsvis oskyldig lögn växer och leder till ond bråd död i ett drama där allt ställs på sin spets..."

Den svenska låtskrivaren och artisten Ola Salo har nu förverkligat en av sina största drömmar - en egenskriven musikal. Vi på Academy of music and Business i Tingsryd har nu fått den stora äran att för första gången framföra hans verk på scen. I vår går föreställningarna varma - inför ett fullsatt Gibson Auditorium.

- Jag är otroligt glad för att musikalen sätts upp här i Tingsryd, nära mina hemtrakter. Och jag ser fram emot en fantastisk premiär om några månader, säger Ola Salo på första mötet inför uppsättningen.

Musiken är en blandning av rock, opera och visor. Med livemusik på topp och skådespelare som repat till perfektion är KULT ett mästerverk på scen. Med hjälp från våra fantastiska samarbetspartners och otaliga timmars hårt arbete har vi tillsammans skapat en upplevelse utöver det vanliga. Varmt välkomna!

Läs mer på hemsidan

Datum: lördag 8 april 2017 19:00
Plats: Gibson Auditorium, Tingsryd

Priser:
Parkett: 270 kr
Parkett Vänster: 250 kr
Parkett Höger: 250 kr

Serviceavgift tillkommer.