Hem
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Club eget 31 mars hos PwC

Fredag 31 mars 2017 07:30
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
I samarbete med PwC bjuder NyföretagarCentrum Växjö, Alvesta & Uppvidinge in dig till en frukostträff där vi pratar med varandra och lyssnar på dagens värd och dagens nyföretagare.


Värd för Club eget är PwC som inleder morgonens tema Digga digitalt.
Att driva företag kräver mer än höga ambitioner och näsa för affärer. På PwC finns kunskapen, erfarenheten och alla de tjänster som du kan tänkas behöva, från starten, till att driva, utveckla och avyttra ditt företag.
På PwC finns 3600 medarbetare med stor passion för ekonomi och företagande som finns nära till hands som bollplank i alla de skeden och utmaningar som ditt företag går igenom.

Dagens Nyföretagare är Aengeln som föreläser om vårt digitala arv. Vi har idag mängder av dokument, bilder och konton på sociala medier. Saker som kan leva kvar långt efter att vi gör det.
Precis som man förmodligen inte tänker på att någon en gång ska behöva gå igenom ens lådor och skåp, så är vi många som sällan lägger en tanke på vad som händer med vårt digitala jag när man gått bort.

Datum: 31 mars kl.07:30-08:45
Plats: PwC Storgatan 33, Växjö.
Dagens värd bjuder på frukost och träffen är avgiftsfri. Anmälan är bindande. Ange vid anmälan om du önskar specialkost.

Anmäl dig senast 28 mars.

Club Eget är NyföretagarCentrum Växjö, Alvesta & Uppvidinges affärsnätverk för dig som planerar att starta eget, nystartade företag samt för våra partners.

Club Eget är ett roligt och effektivt sätt att bygga nätverk och att lära sig mer om företagande tillsammans med våra partners. Passa på att träffa andra företagare under trevliga former!
Frågor besvaras av Birgitta Mattsson,
mobil 070 545 76 10, birgitta.mattsson@nyforetagarcentrum.se