Hem
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Club eget 16 december hos Nordea

Fredag 16 december 2016 07:30
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
I samarbete med Nordea bjuder NyföretagarCentrum Växjö, Alvesta & Uppvidinge in dig till en frukostträff där vi pratar med varandra och lyssnar på dagens värd och dagens nyföretagare.

Värd för Club eget? Nordea
Hur ökar du tryggheten runt ditt företagande? Är du rätt försäkrad? Vad behöver du tänka på som egen företagare? Vad händer om du blir sjuk eller om olyckan är framme? Kom och få värdefull information och tips.

Dagens Nyföretagare? Maja Gréen Handledning och Utveckling
Arbetar främst med ledarskap och grupputveckling. Maja Gréen Handledning och Utvecklings ambition är att skapa hälsa och produktiva grupprocesser där den kollektiva intelligensen växer och frodas. www.maja-green.webnode.se

Datum: 16 december kl.07:30-08:45
Plats: Hos Nordea, på Kronobergsgatan 12 i Växjö.
Dagens värd bjuder på frukost och träffen är avgiftsfri.  Anmälan sker genom Biljettkiosken.  Anmälan är bindande. Länk finns även på vår Facebooksida.  Ange vid anmälan om du önskar specialkost. Sista anmälningsdag är 13 december.
Club Eget är NyföretagarCentrum Växjö, Alvesta & Uppvidinges affärsnätverk för dig som planerar att starta eget, nystartade företag samt för våra partners.  Club Eget är ett roligt och effektivt sätt att bygga nätverk och att lära sig mer om företagande   tillsammans med våra partners. Passa på att träffa andra företagare under trevliga former!
Frågor besvaras av Sandra Ruuda,  verksamhetsledare för NyföretagarCentrum
Tel: 070-998 28 86 eller sandra.ruuda@nyforetagarcentrum.se
www.nyforetagarcentrum.se/vaxjo