Biljetter

Här köper du enkelt biljetter till evenemangen i Kosta.

EVENEMANG
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Julkonsert, Nord-Johansson-Agnelid

Lördag 19 december 2015 18:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
NORD - JOHANSSON - AGNELID
"en riktigt god jul"

En spännande julkonsert med tre fantastiska sångare som kommer bjuda på såväl julens klassiker i sköna arrangemang, men också egenskrivna jullåtar på svenska som verkligen kan beröra.

Peter Johansson är singersongwritern från småländska Bankeryd som hunnit med tre egna album. Förra året släppte Peter singeln ?Nu tänds alla ljusen? som inte bara blev en favorit på några radiostationer utan även under förra årets julturné

Jill Nord är sångerska, låtskrivare och musiker från Blekinge-bygden som landat i Stockholms musikliv med samarbeten som spänner sig allt ifrån Jerry Williams shower till sakral musik.

Smålandsfödda EvaMarie Agnelid är sångerska och musiker med ett brett musikaliskt register. Med stor erfarenhet av olika musikaliska sammanhang så landar hon ofta i jazzens tecken.

Med sig har man fyra mycket erfarna musiker som spelat med de flesta artister inom svenskt musikliv. Bo Hellgren, bas, Bernard Mörtsell, trummor/percussion, Håkan Persson, keyboard och Per Nylén på gitarr. Fyra ess på sina respektive instrument.

Plats: Kosta Glascenter
Inläpp kl 18:00, konsertstart 18:30.
Pris: 250:-