Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
AXEL VON FERSENS CHARMKURS

Lördag, 1 December 15:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
I samarbete med: Carlscrona Rediviva

Axel von Fersens charmkurs är en humoristisk afton med Caroline Donath. "Jag såg på damerna och visste, att jag kunde ha en fullständig framgång, om jag bara ville." Axel von Fersens liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall, i Amerika blir han tolk åt General Washington. Vill du bli likadan?

Du får ta del av Axels tips och tekniker för framgång under denna kväll, som lika mycket är en show som charmkurs. Caroline tar dig lekfullt och varsamt med på en resa. Du får lära dig att uppvakta. Caroline har själv spelat Axel många gånger i monologen "Jag är Axel von Fersen!", och är expert på Axels charm.

Tanken är att du ska få praktiska och opraktiska kompetenser för vardagen, direkt från 1700-talet. Kärlekens spel är tidlöst. Deltagarna får ett fint diplom för sina nya färdigheter. Man kan därefter titulera sig Charmör.

"Riktigt roligt.. njuter av att tillbringa en afton i Donath/von Fersens storslagna sällskap." DN, om Carolines förra föreställning Jag är Axel von Fersen.

"Var på teatern, det var tarvligt som vanligt." Axel von Fersen

Plats: Blekinge museum, Hörsalen, Karlskrona
Datum: Lördag, 1 December 15:00
Föreställningens längd: 1 timmar 20 minuter
Pris: 210 kr