Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Forskarlunch

Torsdag 26 september 2019 12:00-13:30
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Unika affärs- och utvecklingsmöjligheter i Linnéregionens nya labbmiljö

ITIL (Interaction Technologies & Innovation Lab) är en efterlängtad labbmiljö som beräknas starta hösten 2019, där företag, offentliga organisationer och akademi kan samverka, designa och testa innovativa idéer för att gemensamt stärka den digitala transformationen för att skapa och utforma framtiden.

Innovationslabbet är både en fysisk och digital labbmiljö som kommer att bestå av olika tekniska lösningar för VR/MR/AR, motion tracking system, 360 graders kameror, 3D printing, drönare, hololens, Internet of Things samt en flexibel arbetsmiljö för att främja innovation och samarbete.

Här finns möjligheten att ta del av tekniker, kompetenser och arbetssätt som kan hjälpa ditt företag att snabba på utvecklingsprocesser och identifiera kommande utmaningar när det gäller digitala transformationer. Miljön är ett samarbete mellan Linnéuniversitetet, Videum Science Park och näringslivet.

Marcelo Milrad, professor vid institutionen för datavetenskap och medieteknik samt vicedekan inom området digitalisering vid fakulteten för teknik, berättar om framtidens interaktionstekniker och innovation kopplat till den nya labbmiljön.

Robert Unt, affärschef Videum Science Park, berättar om möjligheterna för ditt företag.

TID & DATUM kl 12.00-13.30 den 26 september 2019
FÖR VEM öppen för alla intresserade
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
KOSTNAD Ingen. Anmäld deltagare som får förhinder ber vi meddela oss på info@videum.se så kan vi minska matsvinnet eller ge platsen till någon annan.
ANMÄLAN senast måndagen den 23 september


OM FORSKARLUNCHERNA Forskarluncher är ett samarbete mellan Videum Science Park och Linnéuniversitetet. Forskare, lärare och företagen i Videum Science Park samt övriga intresserade bjuds in till aktuella forskningsföredrag med efterföljande lunch och diskussion. Syftet är att knyta kontakter och att hitta synergieffekter mellan forsknings-
projekt och ge uppslag till nya intressanta samarbeten mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor.