EVENEMANG
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Afternoon Tea på Arabusta sön 3 maj kl. 12.30

Söndag 3 maj 2015 12:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Vi dukar upp en buffé med allt från snittar och scones med tillbehör till kakor och andra sötsaker. Till detta självklart även praliner och choklad från vår egen tillverkning. Det blir självklart te eller kaffe att dricka och den som vill får kaffe från espressomaskinen.

Vi har oftast två sittningar, den första kl. 12.30 och den andra kl. 15.30. Bokningen gäller för den tid som står på biljetten och kan inte bytas utan att boka om, kontakta kundservice på support@biljettkiosken.se eller ring 0470-79 48 09 för hjälp.

PRIS: 155 kr per person (75 kr för barn under 12 år)

ALLERGI/ÖVERKÄNSLIGHET? I nästa steg av bokningen kan du ange om någon i sällskapet är känslig för laktos eller nötter. Vi har alltid alternativ vid förbokning, men dessvärre kan vi av logistiska skäl inte ha hela sortimentet anpassat i dagsläget. Då nötter hanteras i vår lokal kan vi inte garantera att produkter utan nötter är helt fria från nötter eller stenfrukt.

När du bokar får du ett SMS med biljetten, visa detta när du kommer Arabusta. Det går även bra att köpa plats på Afternoon Tea som presentkort, klicka på "Biljett i present" till höger.

Vi finns på Götavägen 5 i Värnamo.
Parkering på baksidan av Sveahuset.
Sön 3 maj kl. 12.30


Kaffe- & chokladstudio

Kaffe- & chokladstudio

Här kan du bl.a. skapa egen choklad och smaka olika sorters kaffen bryggt med de flesta upptänkliga bryggmetoder. Välkommen att boka in dig på en jorden-runt-resa i smakens värld!

   Läs mer om chokladstudio

Ceci n'est pas un café

Ceci n'est pas un café

Arabusta är förvillande likt ett kafé, med ändå är det inte ett kafé. Ungefär som Magrittes tavla av pipan som inte är en pipa, utan just en bild av en pipa.

   Om Arabusta

Hyr en barista

Hyr en barista

Trött på blaskigt mässkaffe? Arabusta erbjuder komplett service med både personal och maskinpark.

   Läs mer