Dela på FacebookDela på MySpace




Lördag 27 April


Lördag 13 April

Sabaton har med utsålda konserter, topplisteplaceringar och ett närmast galet turnéschema gjort sig kända som ett av genrens bästa liveband och därav erhållit flertal utmärkelser och nomineringar världen över, de senaste i Bandit Rock Awards för bland annat Sveriges bästa liveband och Sveriges bästa band. Sveriges populäraste heavy metalband släpper i vår sin nya skiva CAROLUS REX, det blir bandets sjätte studioalbum och dem följer upp den med en stor turné landet runt.
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
28 nov - SABATON

Onsdag 28 november 2012 22:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
SABATON PÅ SIN STÖRSTA SVERIGETURNÈ NÅGONSIN

Sveriges populäraste heavy metalband släpper i vår sin nya skiva CAROLUS REX, det blir bandets sjätte studioalbum och dem följer upp den med en stor turné landet runt.

Sabaton har med utsålda konserter, topplisteplaceringar och ett närmast galet turnéschema gjort sig kända som ett av genrens bästa liveband och därav erhållit flertal utmärkelser och nomineringar världen över, de senaste i Bandit Rock Awards för bland annat Sveriges bästa liveband och Sveriges bästa band.

Idag räknas Sabaton till ett av de ledande banden i sin genre och bandet har headlinestatus överallt i Europa och Nordamerika. Innan bandet kommer till Sverige kommer dem hunnit med att avverka bland annat en två månader lång headlineturné i Amerika samt en flera månader lång turné i Europa.

Den 28 november kommer turnén till Palace och Kalmar.

Datum: 2012-11-28
Dörrarna öppnas kl. 19.00
Konsert från kl. 19.30
Nattklubb 23.00 - 02.00

Ålder: 18+